23 januari 2018

Diensten

Responsive website

Jon & Eve webdesign maakt haar websites standaard in een responsive design; dat wil zeggen in een optimale weergave voor verschillende schermen. Momenteel worden websites op zeer grote schaal op mobiele apparaten bekeken en een gebruiksvriendelijke weergave van websites voor zowel normale als mobiele schermen is dan ook cruciaal.

Responsive webshop

Uiteraard is ook voor webshops een responsive opbouw een belangrijke voorwaarde. Om zoveel mogelijk klanten op de juiste wijze te bereiken weet Jon & Eve webdesign haar ontwerpen hierop aan te sluiten. Met een ingebouwd betaalsysteem kunnen met deze webshops producten snel aan de man gebracht worden.

Expert Review

Voor al reeds gemaakte en bestaande websites bieden wij een zogenaamde Expert Review aan. Op basis van een uitgebreide checklist leveren wij een rapport aan die inzicht geeft over de mate van gebruiksvriendelijkheid van de desbetreffende website. Afsluitend presenteren wij adviezen om de doelgroep beter te bereiken. Een gebruiksvriendelijke website verbetert de conversie namelijk aanzienlijk!

App Design

Heb je ideeën of plannen voor een app? Jon & Eve ontwerpt apps op een gebruiksvriendelijke en duidelijke manier. De ontworpen en opgeleverde wireframes kunnen getest worden in een reallife omgeving en hoeven daarna alleen nog maar aangeleverd te worden bij een programmeur voor de definitieve bouw en codering.

Huisstijl ontwerp

Met Jon & Eve webdesign is het mogelijk om een compleet nieuwe huisstijl te laten creëren. Wij ontwerpen logo’s en kleurenstijlen voor zowel creatief als zakelijk gebruik. De huisstijl wordt vervolgens in de websites op consistente wijze geïmplementeerd, om zodoende een kenmerkende sfeer vorm te geven. Uiteraard kunnen wij ook werken met een aangeleverde huisstijl.

Onze service

Qua service probeert Jon & Eve webdesign een ongeëvenaarde ervaring te realiseren. Uiteraard staat bij ons de klant voorop en zullen wij pas stoppen met ons werk als de klant tevreden is. Wij maken graag duidelijke afspraken, zodat iedereen weet waar die aan toe is en communiceren snel en direct via telefoon, e-mail en/of whatsapp.