Website

Het Website pakket

Een op maat gemaakte website laten maken

Mocht u een product, dienst of service willen leveren waarvoor een website gewenst is, kunt u Jon & Eve webdesign inschakelen om deze taak te voltooien. Wij zullen met veel toewijding en passie uw wensen verwerken. Daarbij nemen wij standaard in oogschouw enkele technieken die naar onze mening aan de basis staan van een succesvolle website. Een responsive design, optimale SEO in combinatie met een optimaal UX Design, zijn voorbeelden van deze kernwaarden.

Responsive webdesign
Door een gestructureerde wijze te gebruiken bij het aanbieden van uw producten, in verschillende categorieën, wordt voor een overzichtelijke productcatalogus gezorgd. Unieke beschrijvingen zorgen daarnaast voor een adequate informatievoorziening en zorgt voor hogere waarderingen in Google!

De werkwijze van Jon & Eve webdesign:

Een ingebouwd betaalsysteem dient vlekkeloos en veilig gewaarborgd te zijn. Jon & Eve webdesign zorgt voor een betaalsysteem dat op alle apparaten werkend en prettig af te handelen is.  Meerdere betaalmogelijkheden, ingebouwde kortingen en vouchercodes zijn uiteraard mogelijk om in te bouwen!

 

conversie-optimalisatie_website-testen