Expert Review

Het Expert Review pakket

Waarom een Expert Review aanvragen?

Wanneer er al reeds een website is gebouwd en gebruikt wordt, maar de eigenaar graag meer informatie zou willen ontvangen over de huidige presentatie van deze website, kan een Expert Review worden aangevraagd. Deze Expert Review wordt aan de hand van literatuur en onderzoek ondersteund en bestudeert met name hoe gebruiksvriendelijk de website momenteel is. Uiteraard wordt goed in oogschouw genomen hoe de doelstellingen van de desbetreffende website en de daarbij gepaarde opbouw en toepassingen op elkaar afgestemd zijn. 

Responsive websites passen zich aan naar mobiele schermen

Waarom een Expert Review aanvragen?

Aan de hand van een uitgebreide checklist zal de Expert Review een bondig overzicht geven over de huidige staat van de website. Daarbij valt onder andere te denken aan (hoeveelheid en indeling van) tekstgebruik, lay-out, pagina-indelingen en menustructuur. 

Met websites streven naar maximale conversie
Mocht u tevens geïnteresseerd zijn in ontwerpen die onze verbetersuggesties van de website ondersteunen, dan kunt u voor de Expert Review XL kiezen. In deze uitbreiding zullen tevens nieuwe schetsontwerpen worden meegeleverd die aan de websitebeheerder overhandigd kunnen worden.